tahmis-zahter-cayi-kampanya.jpg (71 KB)
Kalite Politikamız

F İ R M A P O L İ T İ K A M I Z

 

Entegre Yönetim Sistemi olarak; BRC Food, FSSC 22000 , ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda

Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi uygulanır ve “Kahve ve Aromalı Kahve,

Şerbetli Tatlıların Üretimi ile Yöresel Ürünlerin Ticareti

İstisnalar: Fabrikada üretilmeyen, sadece depolarda tutulan ticari ürünler ”nı kapsar.

 

V İ Z Y O N U M U Z & M İ S Y O N U M U Z

 

◼ TAHMİS markasını sürekli gelişim gösteren, takım ruhu ile iyileştiren, yenilikçi ve katılımcı bir anlayışla

özdeşleştirmek istiyoruz. Paydaşlarımızın beklentilerinin ötesine geçilerek memnuniyetlerinin sağlanması

asli görevimizdir. Bunun için Samimiyet, Güven, Dostluk ve Dayanışmanın temel gereklilik olduğuna

inanıyoruz.Kalitenin yükseltilmesi, verimliliğin ve gıda güvenliğinin arttırılması için bilim ve teknolojideki

gelişmeleri takip ediyoruz. Personeli de yetkin hale getirmek için sürekli eğitimler planlıyor ve

◼ Ürünlerin güvenirliğini sürekli kontrol altında tutarak lezzet ve kalite dengesini güvenli gıda ile

bağdaştırmak üzere kurmuş olduğumuz yönetim sistemlerini uygular ve etkinliğini sürekli iyileştiririz.

◼ Son tüketiciye ulaşıncaya kadar oluşabilecek tüm potansiyel tehlikeleri saptayarak, belirlediğimiz kritik

kontrol noktalarını eğitilmiş personel tarafından sürekli muayene ve kontrol altında tutarız.

◼ Hem Entegre Yönetim Sistemi şartlarına hem müşterilerle karşılıklı hemfikir olunan şartlara hem de

firmamızın tabi olduğu ulusal ve uluslararası yasal ve mevzuat şartlarına uyumlu çalışmaktayız.

◼ Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek; varlığımızın nedeni olan müşterilerimizin sağlıklı

gıda ihtiyaçlarını karşılamak ve daha fazlasını verebilmek amacı ile yenilikleri işletmemizde uygularız.

Tahmis Kahve yenilikçi, güvenilir ve günümüzün yönetim sistemleri kavramlarına uygun yönetim

anlayışıyla, her geçen gün ürün kalitesi ve devamlılığı kapsamında daha büyük başarılara imza atmakta ve

◼ Yapılan tüm işlerde ilgili yasal ve mevzuat şartlarına uymaktayız. Müşterinin bildirmiş olduğu

spesifikasyonlara da yasal şartlar çerçevesinde uyacağımızı taahhüt ederiz.

◼ İş Sağlığı ve Güvenliği risklerini azaltma ve tehlikeleri ortadan kaldırma yönünde; sağlıklı ve güvenli

çalışma koşullarını iyileştirmeyi, çalışanların sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlemleri sürekli artırmayı

◼ Üretimin alanı içerisinde üretimin gerçekleştiği proses ve çevresinde kontrol dışı metal bulunmaması

hususunda kontrolünün sağlanması; tüm tahta ve ahşap materyallerinin üretimde kullanılmaması; tahta,

cam ve sert plastik kullanımı söz konusu ise kontrollerinin sağlanması ve ilgili prosedür aksiyonlarının

◼ İşleme ve Paketleme Tesisimizin tümünde HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi), Gıda

Güvenliği, İşletme Hijyeni ve Sanitasyon kurallarına uyarak faaliyetlerimizi yürütmeyi, yapmış olduğumuz

üretimin hiçbir aşamasında katkı maddesi ve Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO) içeren hammadde

kullanmadığımızı ve nihai ürünlerimizin GDO içermediğini ve aslına uygun şekilde mamul edildiğini, gıda

gerçekliği (otansite) esas olarak gıdaların bölgesellik ve içerik açısından kendine özgünlüğünün ve

hakikiliğin yasal sınırlar içerisinde koruyacağımızı taahhüt ederiz. Yönetim Sistemi uygulamalarına riayet

ederek ürün güvenliği politikamızın uygulanmasında çalışanların bizzat görev almalarını sağlıyoruz.

 

CAM SERT PLASTİK ,BIÇAK,KALEM POLİTİKASI

Firmamız bünyesinde üretim ve depolarımızda cam, sert plastik, bıçak kullanımını azaltmak temel prensibimiz olup seramik malzeme
kullanılmamaktadır.
Bu doğrultuda belirlemiş olduğumuz temel prensiplerimiz;
• Cam malzemeler koruyucu film içerir.
• Cam, sert plastikler,kalem risk seviyesine göre sınıflandırılmıştır;
• Yüksek risk; Üretim bölgesi için direk ya da çok yakın olan malzemeler
• Orta risk; Üretim alanı içinde olan malzemeler
• Düşük risk; Üretim bölgesi/alanından yeterli derecede uzak malzemeler
• İlgili tüm malzemeler risk seviyesi doğrultusunda listelenmiş ve kayıt alına alınmıştır.
• İlgili tüm malzemeler risk seviyesi doğrultusunda haftalık, 3 aylık ve 6 aylık periyotlarda kontrol edilir.
• Cam, sert plastik, bıçak,kalem kazalarında ortam temizliği için sadece bu amaçla kullanılan ekipmanlar vardır.
• Kırılma kazaları kayıt altına alınır ve gıda güvenliği ekip liderine bilgi verilerek ortam temizliğinin etkin şekilde yapılması sağlanır.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.