Tahmis Baklava Çeşitleri ve Türleri

Gaziantep'in en eski 400 yıldır hizmet veren mekanı Tahmis, Antep Fıstıklı Baklava Çeşitleri ve Tatlıları ile sizlerle. Tahmis Baklava'nın Çeşitleri ise ; Midye Baklava, Havuç Dilimi Baklava, Bülbül Yuvası, Şöbiyet,Cevizli Baklava, Fıstıklı Dolama Sarma, Kare Baklava, Kuru Baklava ve Klasik Baklava'dır. Sizler'de Tahmis Baklava'nın 400 yıllık lezzet kültürünü evinizde kolayca yaşamak istiyorsanız, Baklavalarımızı Satın Alabilir, Sipariş Verebilir ve Kilo/fiyat/tepsi seçimi yaparak fiyatları görebilirsiniz.

BAKLAVALAR

Tahmis Baklava'nın özellikleri yapılışı ve hazırlanışı

Dünya'nın en eski yerleşim yerlerinden Gaziantep'in, 1635'ten bu yana hizmet veren tek lezzet durağı Tahmis, 400 yıllık kültürünü artık baklavaları ile birleştiriyor. Tahmis Baklavanın eşsiz lezzet sırrı ise; Zümrüt yeşili en iyi Antep fıstıkları, 40 katlı tamamen el açması incecik hamuru, En iyi Antepli baklava ustalarının hünerleri, Taş fırınlarda odun ateşi ile pişirilmesi Ve Tahmis’in 400 yıllık kültürüyle birleşmesi ile sizlerle..

Baklava'nın kalorisi ve içindekiler

Baklava içerisinde ki kaloris Baklava çeşidine göre değişmektedir. Tahmis Baklava sağlığınız için Günyedoğu bölgesinde ki en kaliteli sade yağları kullanmaktadır. Bir baklava dilimi için 75 gr ortalama kalori miktarı 230 kaloridir. Tahmis Baklavalarının içeriği yine baklava çeşidine göre değişmekte olup genele olarak kullanılan malzemeler; Antep fıstığı, Yumurta, Un, Şeker, Sade yağ, ve kaymak bulunmaktadır.

Baklava siparişi, satın alma ve kargolama süreci

Tahmis Baklava olarak İstanbul, Ankara ve Bursa'ya Vip kargo ile Baklavalarınızı 24 saat içerisinde teslim etmekteyiz. Diğer illere ise Yurtiçi kargo ile maksimum 2-3 iş günü içerisinde teslimat sağlanmaktadır.

Baklava Fiyatları ve Kilosu

 Tahmis.com.tr adresinde arzu ettiğiniz baklava'ya tıklayarak ürün seçimi yapabilir ve bu sırada gramaj/fiyat seçeneklerini görebilirsiniz. Ayrıca Gramaj dahilinde kaç dilim baklavanın geleceği bilgisinide görebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.